Un CSIM obert a totes les empreses de l’univers immo

“Si vols anar ràpid, vés sol. Si vols arribar lluny, vés ben acompanyat “.

Noves necessitats de les persones i les empreses en l’ús dels immobles, Llei de Canvi Climàtic i Transició Energètica, implementació de noves solucions en l’àmbit de la tecnologia i la innovació … en un entorn com l’actual, en què els canvis en l’ecosistema immobiliari s’estan succeint a un ritme constant, radical i accelerat, la cooperació entre els seus diferents actors s’erigeix ​​gairebé com una via única per afrontar-los.

A CSIM (Clúster de Serveis Immobiliaris)  impulsem una aliança de tota la cadena de valor per donar resposta als reptes sectorials que ens desafien. Una unió de col·laboració, transversalitat i confiança que permeti modificar el present per escriure el futur imminent. Una suma integradora que aconsegueixi multiplicar la seva eficàcia.

Força, compromís i consens

La voluntat de canviar i trencar amb algunes de les dinàmiques preestablertes del sector requereix de força, compromís i consens. La fórmula Clúster, d’enorme èxit a gegants econòmics com els Estats Units i múscul cada vegada més corpulent a nivell europeu, permet integrar des d’un instrument sense ànim de lucre a tot tipus d’empreses d’una àrea empresarial. Independentment que aquestes siguin grans, petites o mitjanes, o tinguin objectius comercials comuns.

Una crida CSIM a l’acció col·laborativa, presentada oficialment  el passat mes de maig, i que ja ha abordat algunes de les estratègies de futur dels serveis immobiliaris  des fórmules online i presencials de inequívoc caràcter cooperatiu.

L’aposta ferma per una participació diversa, oferint un paper protagonista a tot l’espectre d’empreses i activitats que conformen l’ecosistema immobiliari, és un dels imprescindibles fundacionals del Clúster. Una amplitud que integri:

Els que poden ajudar en la innovació i l'evolució

Institucions d’educació i de coneixement, i corporacions professionals, empresarials i tecnològiques.

Els que ofereixen serveis

Administradors de finques, agents immobiliaris, asseguradores, ascensoristes, manteniment d’edificis, rehabilitacions, obres i reformes, professionals arquitectes, advocats, gestors, mediadors i companyies de subministraments.

Els receptors dels serveis

Propietaris, llogaters, comunitats de propietaris, associacions de veïns i empreses patrimonials.

Un cooperació plural i inclusiva que sigui, en definitiva, la millor eina per anticipar-estratègicament als reptes futur. I una eina comuna.

Pots conèixer algunes de les accions realitzades des del CSIM a la pestanya d’Actualitat  del Clúster i informar-te de continguts d’interès al nostre Blog corporatiu . Si vols saber els avantatges competitius que representa formar part d’aquesta iniciativa, a “Suma’t al canvi de l’ecosistema immobiliari” et brindem una primera aproximació .