Tercer Taller: Serveis a el petit inversor i a l’administració de finques vertical

El CSIM va iniciar el mes de setembre amb un nou taller, realitzat el dia 15, que va tenir per objectiu definir actuacions concretes dins dels diferents reptes identificats per als administradors de finques en els serveis al petit inversor i a l’administració de finques vertical.

Durant el taller d’aquest grup de treball van sorgir una sèrie de preguntes clau, les respostes de les quals van assentar les claus del taller:·      En quina tipologia de clients de l’administració vertical podem trobar més oportunitats de mercat i de rendibilitat?·      Quines oportunitats de nous serveis de valor detectem en relació a l’administració vertical de propietats? I, com ho podem fer amb la col·laboració de tota la cadena de valor?·      Ens interessa desenvolupar el gran mercat corporatiu de fons, servicers, etc.?

Per donar resposta a aquestes preguntes, es van visualitzar exemples internacionals destacats i també es van revisar diferents factors que constitueixen les claus d’èxit en els serveis de gestió i administració de finques.

Amb tot això, els principals reptes identificats són:

1- Coneixement de el client i gestió comercial.

2- Desenvolupament de nous mercats geogràfics i de clients.

3- Innovació i noves solucions

4- Estandardització i digitalització de processos de gestió i inversió.

5- Captació, retenció i formació de talent.

6- Disposar d’una cadena de proveïdors competitiva.

Finalment, de tots aquests reptes, el grup de treball va considerar treballar de forma prioritària i per aquest ordre els reptes 5, 4 i 1.

 

QUEREMOS CONTAR CONTIGO!
SÚMATE AHORA!