Sessions Formatives del CSIM

CICLE DE SESSIONS FORMATIVES DEL SECTOR IMMOBILIARI

CSIM posa en marxa el cicle de sessions formatives del sector immobiliari destinades a compartir coneixement y experiències entre tots els socis del Clúster en base al seu “expertise” y bones pràctiques empresarials amb l’objectiu de realitzar sessions de valor compartit d’una forma àgil i participativa entre tots els socis.

Les sessions s’organitzen entorn a temes d’interès de totes les empreses que representen la cadena de valor del sector immobiliari y són impartides tant en format presencial com online.

A l’empresa, les persones marquen la diferencia

La primera sessió de coneixement compartit ha estat impartida per Joan Mª Feliu, soci y director de Finques Feliu, que en base a la seva pròpia experiència ens ha exposat les claus per a l’èxit en la Retenció del Talent al Sector Immobiliari.

Fomentar les relacions de confiança mutua, treballar projectes amb visió a mig termini i tenir una filosofia de la positivitat, són valors sobre els que Finques Feliu basa la seva transformació en la gestió de persones i retenció del talent per posicionar-se com a un referent al negoci de la administració de finques.

Algunes de les accions i activitats que han permès que Finques Feliu tingui una millora del clima de treball i de la motivació de les seves persones són:

  • Revisió constant de feines, responsabilitats i competències personals.
  • Avaluació de l’exercici dos cops a l’any amb l’objectiu de fixar reptes de millora.
  • Lideratge de projectes propis dins de l’organització.
  • Implantació de KPI’s sobre gestió de persones.
  • Implantació de la metodologia OKR per aconseguir els objectius marcats.
  • Incorporació d’una coach per dinamitzar la transformació interna.
  • Entrevistes personals d’acompanyament.

Altres activitats que ha ajudat a millorar l’ambient i la motivació de l’equip de treball de Finques Feliu són les reunions de clima que es realitzen 3 vegades a l’any per tractar les relacions personals en equip i les relacions amb altres departaments. També es realitzen activitats més lúdiques com les sessions de vida saludable Feliusaludable i les Feliu Games, entre altres.


VOLEM COMPTAR AMB TU!
SUMA-T’HI ARA!