Presentació del nou Clúster de Serveis Immobiliaris

El CSIM (Clúster de Serveis Immobiliaris) neix com un instrument transversal, cooperatiu i sense ànim de lucre que desitja integrar a les empreses que conformen tota la cadena de valor dels serveis immobiliaris, juntament amb les quals participen en el mateix ecosistema, ja siguin grans, petites o mitjanes.

216 inscripcions i un índex de connexions superior al 70% al directe de presentació del Clúster dels Serveis Immobiliaris (CSIM). Una conferència i posterior taula rodona amb la participació d’importants actors del sector, va servir per a donar a conèixer al Clúster i la seva primera tasca fundacional: l’elaboració d’un mapa del sector i la definició dels seus principals reptes estratègics de present i de futur.

“El CSIM vol ser una plataforma de trobada d’aquestes empreses perquè, posant el focus en l’edifici com a lloc on viuen i treballen les persones, puguin afrontar reptes comuns i desenvolupar millors solucions per als seus clients. L’objectiu és que el Clúster les porti tant a una millor competitivitat entre elles, com a una major rendibilitat dels seus negocis més enllà de l’econòmica, és a dir, que també aporti beneficis a les persones i a la societat en general”.

És un plaer compartir amb vosaltres el vídeo del webinar que es va gravar per a oferir tota la informació que es va exposar en l’esdeveniment i veure tots els punts que es van tractar en aquesta primera fase.


VOLEM COMPTAR AMB TU!
SUMA-T’HI ARA!