Per a què un Clúster de Serveis Immobiliaris?

“L’eina més eficient per respondre als canvis ets tu 😉 en bona companyia”

Pandèmia, volatilitat econòmica, societat digital … els temps estan canviant tan ràpidament, també en relació a l’univers immobiliari, que exigeixen mantenir bona part dels objectius sectorials permanentment enfocats cap al futur.

El CSIM (Clúster de Serveis Immobiliaris) neix com un instrument transversal, cooperatiu i sense ànim de lucre que vol integrar les empreses que conformen tota la cadena de valor dels serveis immobiliaris, junt amb les que participen en el mateix ecosistema, ja siguin grans, petites o mitjanes. Una unió de present per construir el futur que ja ha donat el seu primer pas com a protagonista del canvi.

Millorar la rendibilitat de les empreses i la seva competitivitat, així com desenvolupar solucions i serveis més eficients per als nostres clients i la societat en general. Un punt de partida des del qual, gràcies a la feina compartida i la cooperació, treballarem els reptes presents i futurs del negoci.

Un front compartit

En un entorn competitiu i en constant evolució, cal fer front als reptes compartits sense deixar al marge a cap dels actors relacionats amb el sector immobiliari.

Usuaris, administradors de finques, agents immobiliaris, institucions públiques i privades, asseguradores, comunitats, manteniment d’edificis, obres i rehabilitació, arquitectes, advocats … una crida a l’acció des de la fórmula Clúster Immobiliari ideada per:

  • Identificar i compartir informació estratègica de tendències i models de negoci a nivell global.
  • Dur a terme projectes col·laboratius que impulsin la transformació del sector i millorin la competitivitat dels membres associats.
  • Impulsar la innovació, la sostenibilitat i els nous models de negoci situant a client o usuari en el centre de la iniciativa.
  • Crear coneixement i valor amb i per a les empreses de tota la cadena de valor dels serveis immobiliaris.
  • Promoure l’evolució de l’oferta de serveis i el model de negoci de les empreses.
  • Canviar les dinàmiques preestablertes en el sector dels serveis immobiliaris.
  • Ideació i implementació de noves iniciatives i sinergies.
  • Anticipar a el futur amb visió estratègica i de conjunt.
  • Assumir els nous reptes de manera conjunta i, per tant, més eficaç.
  • Abordar la transformació empresarial que ha de permetre satisfer les noves i canviants necessitats de les persones en l’ús dels immobles.

Una ambiciosa fórmula de la qual us convidem a conèixer més detalls, i els avantatges que pot representar per a la vostra empresa o negoci, accedint al site corporatiu del CSIM .