Jornada de visites estratègiques del CSIM

CSIM POSA EN MARXA EL CICLE DE VISITES ESTRATÈGIQUES DE TOTA LA CADENA DE VALOR DELS SERVEIS IMMOBILIARIS

L’objectiu de les visites estratègiques és conèixer l’organització “in house” d’empreses clau del sector immobiliari i descobrir bones pràctiques empresarials. Es tracta de posar en comú temes pràctics del dia a dia del negoci en base a un guió estructurat per conèixer com s’estructuren les operacions de l’empresa, els seus recursos i organització, com plantegen la innovació i els reptes de futur.

Durant les visites, les empreses amfitriones fan diferents presentacions dels seus models de negoci i s’organitzen debats entre tots els assistents sobre bones pràctiques empresarials i KPI’s rellevants que ajuden a visualitzar i estructurar el seu model de negoci.

Sumar informació i coneixement ens fa més forts

En aquesta ocasió, els socis del CSIM es van desplaçar fins a Madrid per visitar la seu de inmho que va presentar la proposta d’evolució del model de negoci tradicional de l’administració de finques i també les oficines de IESA que va presentar la seva aposta de transformació digital, començant pels despatxos professionals per seguir amb la digitalització de tot el sector.


VOLEM COMPTAR AMB TU!
SUMA-T’HI ARA!