Jornada CSIM sobre Rehabilitació energètica a edificis

83 assistents, 58 empreses de l’ecosistema immobiliari i 16 socis presents a la Jornada Formativa sobre la Rehabilitació energètica dels edificis coorganitzada per Mon Vertical, Saint-Gobain Weber i CSIM Clúster Immobiliari.

Un èxit rotund d’assistència que va comptar amb la participació de Jesús Solsona (Director de MKT de Saint-Gobain Weber), Ricardo Díaz (Director General de Mon Vertical), Joan Carles Marí (Arquitecte i Fundador de JCM i Associats), Hanah Akhrif (Arquitecta i Cap d’Activitats de Façana Saint-Gobain Weber), José Carlos Aguilar (Director General Grup Visalia-Watium) i Javier Pérez del Pulgar (Director general ORGAN i Secretari del CSIM).

Sumar informació i coneixement

  • Celebrada a les instal·lacions de Saint-Gobain Weber a Montcada i Reixac (Barcelona), es va encarregar d’obrir l’acte Jesús Solsona, director de MKT de Saint-Gobain Weber, agraint l’assistència i presentant l’empresa als assistents. Tot seguit, Ricardo Díaz, director general de Mon Vertical, va parlar de la jornada com una iniciativa per donar a conèixer els sistemes i bones pràctiques del sector, aportant informació i coneixement a les empreses de l’ecosistema.

A l’esdeveniment es va donar a conèixer el pla d’ajuts Next Generation per a la rehabilitació dels edificis, mostrant un cas pràctic de rehabilitació energètica presentat per Joan Carles Marí, arquitecte i soci fundador de JCM i Associats. Hanan Akhrif, arquitecta i cap d’activitat de façanes a Saint-Gobain Weber, va abundar sobre els diferents sistemes d’aïllament en edificis per revertir en un estalvi energètic i una disminució de la demanda.

Al seu torn d’intervenció, José Carlos Aguilar, director general de Grup Visalia – Watium, va detallar els avantatges d’instal·lar un sistema de plaques fotovoltaiques a les cobertes de les comunitats de veïns, incidint en la reducció de la demanda elèctrica i també en l’estalvi associat a la factura de la llum.

Un Clúster amb el client al centre

Javier Pérez del Pulgar, director d’Organ i secretari del CSIM, va agrair la col·laboració dels socis del clúster a l’esdeveniment, realitzat en el marc de les accions del Clúster com un valor afegit per a les empreses del sector immobiliari. Va recordar la importància de la col·laboració entre totes les empreses i agents que formen part de la cadena de valor dels serveis immobiliaris.

Una unió que serveix per treballar conjuntament els reptes actuals i futurs del sector, desenvolupar millors productes i oferir millors solucions als espais i llocs on viu i treballa la gent amb un enfocament que promogui la innovació, la sostenibilitat i els nous models de negoci, situant el client o usuari al centre de la iniciativa.

Jesús Solsona, va agrair novament l’organització de la jornada i va anunciar el seu desig de continuar realitzant futures trobades entre les empreses del sector. Després d’aquestes intervencions, es va realitzar una demostració dels sistemes constructius de rehabilitació de Saint-Gobain Weber al magnífic showroom que disposa a les seves instal·lacions.

El còctel de networking entre totes les empreses assistents va posar al punt final un acte CSIM que, de nou, va mostrar que des de l’aliança de tota la cadena de valor dels serveis immobiliaris es pot donar una resposta als desafiaments del futur.

QUEREMOS CONTAR CONTIGO!
SÚMATE AHORA!