InmoDate 11/11: Presentació del pla d’acció

EL CLÚSTER DE SERVEIS IMMOBILIARIS (CSIM) PRESENTA EL SEU PLA D’ACCIÓ EN EL PRIMER ESDEVENIMENT PRESENCIAL AMB UNA GRAN AFLUÈNCIA D’EMPRESES CONVIDADES

En el que ha estat el primer acte públic presencial després de diferents convocatòries realitzades de forma telemàtica, els responsables del CSIM així com diferents de les seves empreses, han donat a conèixer a tot el sector immobiliari què és el CSIM i quins són els seus objectius com a plataforma transversal de tota la cadena de valor del sector per fer front als reptes de futur. A més, i el que ha estat més interessant, han explicat les accions del clúster que ja s’estan duent a terme amb l’objectiu d’actuar de manera estratègica.

L’acte va reunir un bon nombre d’empreses convidades i es va celebrar dijous dia 11 de novembre de 2021 a l’auditori de Ferrer & Ojeda, sota l’organització de l’agència Flan de Coco. A la presentació de l’esdeveniment es va destacar el fet que el Clúster de Serveis Immobiliaris s’adreça a tots els actors del sector en un sentit ampli, ja que l’objectiu és integrar tota la cadena de valor de l’àmbit immobiliari per, així, aconseguir un treball de cooperació totalment transversal. Perquè tots els assistents que encara no formen part del clúster es poguessin fer una idea clara dels avantatges de formar-ne part, no només es van explicar els objectius i funcionament del CSIM, sinó que també es va relatar el treball concret ja en marxa, realitzat en base a les conclusions a què ja s’ha arribat a través dels diferents grups de treball, els quals han realitzat la seva activitat al llarg dels darrers mesos.

Es va tractar d’un esdeveniment amb nombroses intervencions d’alguns dels membres del CSIM actuals, així com de responsables de Cluster Development, entitat que està donant suport tant a nivell organitzatiu com a nivell de marcar les pautes a l’hora d’identificar els principals reptes del sector, així com d’establir de forma detallada totes les accions estratègiques a desenvolupar. En definitiva, tal com van explicar els responsables de Cluster Development, “cal entendre com està canviant el client, què fa la competència i, en funció d’això, definir quines estratègies portarem a terme per, finalment, tenir un pla d’acció”.

Pel que fa a les actuacions concretes a nivell estratègic, el CSIM ja ha iniciat els primers passos per dur a terme un gran i profund estudi de mercat sobre les característiques dels consumidors. D’aquesta manera es podrà tenir una visió objectiva de les necessitats actuals i futures i, per tant, oferir un millor servei. D’altra banda, també es va explicar el fet que el CSIM està treballant en el desenvolupament del rol de l’agent rehabilitador, un focus de negoci important per al present i el futur del sector.

La reunió es va focalitzar a convidar tots els assistents a formar part del clúster, una eina que, com va explicar el seu director general Emilià Vidal, “avui ja serveix per afrontar la incertesa davant del futur més proper. És la voluntat de treballar els reptes de futur, que no es poden afrontar amb èxit de forma individual. Buscàvem un espai de col·laboració i transversalitat que inclogués tota la cadena de valor del sector immobiliari. Això és el CSIM”.

En definitiva, el que va ser el primer acte presencial del CSIM va permetre comprovar les fortaleses d’una plataforma que, tot i que jove, no només es consolida sinó que comença a mostrar tot el seu potencial gràcies a la presentació d’un sòlid pla d’acció i a la visualització de el seu camí amb les primeres accions estratègiques que ja s’estan duent a terme.

 

QUEREMOS CONTAR CONTIGO!
SÚMATE AHORA!