Estratègies de futur en els serveis inmobiliaris

El passat 22 de juliol el CSIM va realitzar un webinar obert en el qual es van presentar els principals eixos del seu pla d’actuació, basat en la transversalitat, la cooperació i la confiança. Diferents empreses sòcies deL clúster van exposar la seva experiència en les àrees en què ja s’ha començat a treballar, com:

  • Conèixer millor al client de les Comunitats de Propietaris.
  • Impuls del creixement de les empreses de serveis immobiliaris via compres i expansió geogràfica.
  • Desenvolupament de les oportunitats en la rehabilitació i l’eficiència energètica de l’edifici. Accés als fons next generation.
  • Sensoritzar i connectar l’edifici per generar nous serveis de valor.
  • Ús del Big Data per millorar les vendes creuades entre l’administració de finques i la transacció.

Durant la sessió també es van presentar algunes de les noves tendències del sector dels serveis immobiliaris a nivell internacional. En aquest cas, es van analitzar diversos exemples de:

  • Criteris de compra dels clients i el canvi que aquests criteris està experimentant.
  • Benchmarking internacional.
  • Estratègies de futur i factors clau d’èxit.
Per tot això es va comptar amb la participació dels tres promotors inicials del clúster Joan Lluís Saperas, Núria Alemany i Ignacio Feliu, així com de Lluís Ramis i Adriana Cantos, Cluster Development. Finalment, també es van poder compartir les experiències de diferents membres del clúster. Aquests van ser Albert Ferrer, director comercial de Ferrer; José Ramón Fernández, conseller delegat de TAAF; Guillem Barea, de Barea & Zango; Laia Xicoy, de Finques Martell; Agustín Hernández, advocat i soci d’Andrés Espinós; Xavier Roig, CEO de Roig Construccions; Enrique Sánchez, director general d’IESA; Pol Massagué, de TAAF; Marta Serra, de FServices; Joan Maria Feliu, de Finques Feliu; Alberto Antolí, de el Bufete Leiva; Javier Pérez del Pulgar, director general d’Organ, i Ricardo Díaz, director general de Món Vertical.

VOLEM COMPTAR AMB TU!
SUMA-T’HI ARA!